GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

 

Olyan szolgáltatás, mely során az ön saját autójával visszük haza, vagy a kívánt helyszínre. Telefonhívásra a sofőr a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezik és önt biztonságosan hazaszállítja. Speciális esetekben (pl.: rendezvény) akár e-mail útján is történhet a sofőrrendelés, de később mindenképpen szükséges a telefonos megerősítés.

  • 0-24 diszpécser: +36 30 246 3006
  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Minden olyan esetben, amikor olyan körülmény merül fel, amely kétségessé teszi a biztonságos hazajutást. Legyen ez akár alkoholos befolyásoltság, orvosi kezelés miatti alkalmatlanság, kedvezőtlen útviszonyok vagy csak egyszerű fáradtság.

Fix díjakkal dolgozunk, melyek előre kalkulálhatóak és 100%-ban ellenőrizhetőek. A várható költségekről minden esetben előre tájékoztatjuk megrendelőinket. Budapesten kerületből-kerületbe alapon történik a díjszámítás, az agglomerációs/vidéki fuvarok esetén pedig a teljes viteldíj az agglomerációs / vidéki tarifa és az indulási helytől a kilépő kerületig érvényes budapesti tarifa összege. A kitérőket külön felszámoljuk. A pontos viteldíjakról az Árak menüpontban vagy a diszpécserünktől tájékozódhat.

Természetesen nem, az agglomerációs területeken és vidéken is vállaljuk a sofőrszolgáltatást.

Ha erről a felek előzetesen másképp nem rendelkeznek, akkor a számla kiegyenlítése a fuvar végén készpénzben történik. Bankkártyával is lehetséges a fizetés, de Visa és Visa Electron típusú kártyákat egyelőre nem áll módunkban elfogadni.

Szerződéses és törzsutas-kártyával rendelkező ügyfeleink számára utólagos banki átutalással történő fizetési lehetőséget is biztosítunk.

Természetesen. Cégünk alapvetően a környezetbarát megoldást támogatja, így online számlázó programot használunk. A kiállított számláról minden esetben automatikus emlékeztető üzenet kerül kiküldésre. Előfordulhat, hogy egyes vállalti levelező rendszerek spamként kezelik ezt az üzenetet, ezért célszerű általánosabb email címet megadni a fuvar során.

Amennyiben ön mindenképpen ragaszkodik a papír alapú számlához, azt minden esetben előre kell jelezni a diszpécsernek.

Igen, minden esetben

Minden további nélkül. Kérés esetén kitérővel hazaszállítjuk utasait. A kitérőket külön felszámoljuk ésszerű keretek között .

Sajnos a sofőrszolgálat autóját nem lehet utasszállításra igénybe venni, mivel az taxijellegű engedélyköteles személyszállítás, és ilyen tevékenységet mi nem végezünk!

Igény esetén több sofőrt is rendelkezésére bocsátunk.

Ez mindig változó, hiszen szezonális tevékenységről van szó.

Igyekszünk teljesíteni az ilyen kéréseket, de mindig javasolt ezt az igényt 24 órával korábban jelzi, hiszen nem biztos, hogy az adott éjszaka a sofőr szolgálatban van. Vagy ha igen, előfordulhat, hogy éppen dolgozik, ezért előbb be kell fejeznie a folyamatban lévő fuvarját. 

De biztosak vagyunk benne, hogy minden sofőrünket szimpatikusnak találja majd.

Igen, lehetőség van hosszabb időre is igénybe venni a szolgáltatást.

Persze. Ezekhez minden esetben egyedi megállapodási szerződést kötünk, amely a fuvar gyakoriságának függvényében kedvezményes árat tartalmaznak.

Amennyiben a mi hibánkból történt a károkozás, akkor az természetesen a mi terhünk. Cégünk teljes körű, minden sofőrünkre kiterjesztett Generali Providencia felelősségbiztosítással rendelkezik.

Természetesen. Amennyiben minket választ utazásai során, egy pontgyűjtőt kap sofőrünktől. Öt matrica összegyűjtése után a plasztik törzsutas-kártyával ajándékozzuk meg, amely onnantól állandó kedvezményt biztosít a viteldíjak árából. A kártya nem névre szól, így átadható család tagoknak, barátoknak.

A rendelés díjmentesen lemondható, amennyiben a sofőr még nem érkezett meg a helyszínre! Ellenkező esetben 2.500 forintos kiszállási díjat számítunk fel Budapesten, 3.500 forintot Pest megyében és vidéken. Ha a megrendelő nem jelenik meg az előre egyeztetett időpontban és helyszínen, 10 perc várakozás után 50 forint/perc várakozási díjat számítunk fel.

Előfordulhat, hogy pont olyan autót, mint az öné még nem vezettek, de ez alapvetően nem jelent semmit. Sofőrjeink biztos autóvezetési képességgel rendelkeznek, akik bármilyen típusú autót elvezetnek, legyen az automata vagy manuális váltós, kis és nagy kategóriájú gépjármű vagy kisbusz, luxus vagy sportautó. 

Minden jog fenntartva © 2021 Rider Sofőrszolgálat || Sofőr rendelés: +36 30 246 30 06 || e-mail: info@ridersofor.hu