Rólunk

 

Vállalkozásunk azzal a céllal jött létre, hogy a sofőrszolgáltatás piacán a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Célunk, hogy munkánkkal eloszlassuk a sofőrszolgálatok irányában általánosan tapasztalható bizalmatlanságot melynek fő okai leggyakrabban a szolgáltatókra jellemző pontatlanság, kiszámíthatatlanság, rugalmatlanság és szervezetlenség. Ezen problémák megoldása érdekében hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolatok kiépítésére törekszünk, hogy utasaink minden esetben az általuk elvárt gyors és minőségi szolgáltatásban részesüljenek. Vállalkozásunkat az ügyfelek visszajelzéseire támaszkodva folyamatosan fejlesztjük. Ennek megfelelően visszatérő ügyfeleink számára folyamatos kedvezményeket biztosítunk. Az általunk kínált szolgáltatások valóban non-stop elérhetőek, fizetéskor pedig nincsenek meglepetések, hiszen kizárólag a weboldalunkon feltüntetett tarifákat számítjuk fel.

 

Munkatársainkat kellő körültekintéssel válogatjuk meg. Sofőrjeink biztos autóvezetési képességgel rendelkeznek, akik bármilyen típusú autót elvezetnek, legyen az automata vagy manuális váltós, kis és nagy kategóriájú gépjármű vagy kisbusz. Kiválóan ismerik a várost, megbízhatóak és pontosak. Munkatársaink jelentős része főfoglalkozású hivatásos sofőr, de a részmunkaidős kollégák is több órás felvételi procedúrán és tesztvezetésen estek át, valamint rendszeres képzéseken vesznek részt.

 

Sofőrszolgálatunkat minden olyan ügyfelünknek ajánljuk, aki valamilyen okból nem kívánja saját vagy céges gépjárművét vezetni. Legyen ez akár alkoholos befolyásoltság, orvosi kezelés miatti alkalmatlanság, vagy csak egyszerű fáradtság, sofőrjeinkre minden helyzetben számíthat! Ne kockáztassa jogosítványát, az Ön és társai valamint autója biztonságát. A rendőrök és a zéró tolerancia elve semmilyen esetben sem tesznek kivételt!

 

Taxiszolgáltatást cégünk NEM vállal!

 

 

Kövessen minket Facebook-on!

@RIDERSOFORSZOLGALAT

 

 

   Kövessen minket Instagram-on is, ha kedveli az autós tartalmakat! Autók, amiket vezettünk; autós rendezvények; carspotting, stb.

@RIDERSOFOR

Posztok: 600+

Követők: 100+

     
     
     

 

Minden jog fenntartva © 2021 Rider Sofőrszolgálat || Sofőr rendelés: +36 30 246 30 06 || e-mail: info@ridersofor.hu