Szolgáltatások

 

Éjjeli Sofőrszolgálat

Este 19 órától reggel 5 óráig rendelkezésére állunk azonnal, akár előre egyeztetett időpontban. Sofőrt biztosítunk mindazoknak akik a saját autójukkal szeretnének haza jutni, de valamilyen okból nem tudnak, vagy nem akarnak vezetni.

Részletek

Sofőrbérlés

Napközben is biztosítunk Önnek sofőrt néhány órás elfoglaltságra, egész napra vagy akár hosszabb távra egyaránt. Megbízható sofőrjeink gyakorlottan vezetnek több száz kilométert egyhuzamban, odafigyelve az utasok kényelmére és biztonságára, így Ön autóvezetés helyett nyugodtan koncentrálhat a munkájára, tárgyalásra, vagy egyéb teendőire.

Részletek

Hozom-viszem

Vállaljuk minden gépjárművel kapcsolatos feladat ellátását is, ha nem szeretné értékes idejét ezzel tölteni. Kötelező szervizek, időszakos karbantartások, téli-nyári gumicserék, autómosatás, belföldi, külföldi szállítások. Tetszőleges helyen átvesszük az autót, és teljes körű felelősségvállalás mellett elvégezzük a szükséges feladatot, az Ön által megjelölt helyszínen vagy munkaállomáson.

Részletek

Fizetési Pont

Az O.F.Sz. parnereként MasterCard Fizetési Kártyával rendelkező ügyfeleink számára a bankkártyás fizetés mellett számos extra szolgáltatás is elérhetővé válik.

Részletek

Minden jog fenntartva © 2021 Rider Sofőrszolgálat || Sofőr rendelés: +36 30 246 30 06 || e-mail: info@ridersofor.hu